Dobrodelni koncert MePZ Pomlad >>Gospel<<

ZAPOJMO SKUPAJ ZA VARNO HIŠO NOVO MESTO

Pomladniki vas vljudno vabimo na DOBRODELNI KONCERT gospel glasbe, ki bo v sredo, 25. 12. 2019, ob 19. uri na Glavnem trgu Novo mesto.

VSTOPNINE NI!
Zaželeni so prostovoljni prispevki, katere bomo namenili Društvu življenje brez nasilja, in sicer programu Varne hiše Novo mesto.

Na dogodku bomo poleg prispevkov zbirali tudi materialne potrebščine, ki ji najbolj potrebujejo.

HIGIENSKE POTREBŠČINE ZA OTROKE IN ŽENSKE
– plenice, vlažilni robčki, robčki, vatirane palčke, zobne paste in zobne ščetke, gel za tuširanje, šamponi, krema za roke, škarjice in ščipalec za nego nohtov, glavnik, …

GOSPODINJSKI PRIPOMOČKI
– cet za posodo, čistilo za tla, čistilo za okna, gobice za pomivanje posode, vileda, kuhinjske krpe, vrečke za shranjevanje živil, wc račka, pralni prašek, mehčalec…

PREHRAMBENI IZDELKI Z DALJŠIM ROKOM TRAJANJA
-testenine, riž, ješprenj, konzerve, kosmiči, kakav, čaj, kava, …

OSTALO
— copati, namizna lučka, dežnik

Naredimo skupaj nekaj dobrega in pričarajmo še drugim lepe praznike.

>>Nihče ne more narediti vsega, toda vsak lahko naredi nekaj.<<

DRUŠTVO ŽIVLJENJE BREZ NASILJA je bilo ustanovljeno 09. 02. 1998 v Novem mestu. Je humanitarna, nevladna, neprofitna organizacija in deluje v javnem interesu na področju socialnega varstva.

Je edina NVO na območju Dolenjske in Bele krajine, ki nudi celostno pomoč žrtvam nasilja v družini in možnost varne nastanitve za ženske in matere z otroci.

Z organiziranjem različnih dogodkov izobražujejo in informirajo strokovno ter laično javnost o problematiki nasilja v družini.

POSLANSTVO DRUŠTVA: Pomoč odraslim in otrokom – žrtvam nasilja v družini, pri prekinitvi kroga nasilja in izboljšanju življenjske situacije.

PROGRAMI DRUŠTVA: Varna hiša in Svetovalnica za žrtve nasilja.