30 let MePZ Pomlad, Novo mesto

Pesmi, dragocena prijateljstva, nepozabna doživetja, energija, ki poživlja

Vse to so darila, neprecenljive dragocenosti, ki jih Pomladnice in Pomladniki že tri desetletja podarjamo drug drugemu, vsem vam, ki nas radi poslušate in cenite naše delo, pa tudi sami sebi.

Nakup vstopnic

Mi – preprosto – radi pojemo! Ker pesem je radost, je upanje, je življenje. In mi radi delimo dobro.

Ob pomembnem jubileju, ki potrjuje naše veselje in ljubezen do pesmi, bomo priredili koncert v dveh delih – pravzaprav dva ločena koncerta.

Prvi koncert – koncert sakralnih uspešnic z naslovom Pesem je upanje – bo v četrtek, 13. oktobra 2022, v novomeški frančiškanski cerkvi sv. Lenarta, ki nas je zadnja leta prijazno gostila tudi v času božičnih praznikov.

Drugi koncert – koncert naših najljubših uspešnic z naslovom Pesem je življenje – pa bo v soboto, 15. oktobra 2022, v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu. Ta večer bomo prepevali pesmi, ki so najbolj zaznamovale naše delovanje, se vtisnile v našo bit, pa tudi v srca in duše naših cenjenih poslušalcev, spremljevalcev, vseh dragih.

Nakup vstopnic

Boste praznovali z nami? Boste prepevali z nami? 🙂

Spremljajte objave s cvetočimi podrobnostmi na naši spletni strani, pa tudi naša družabna omrežja. Dnevi do pomladnega vikenda sredi jesenskega oktobra bodo tako hitreje stekli!

Do skorajšnjega prazničnega snidenja!

Vaši Pomladniki in Pomladnice

Vabilo na povezavi.