Dobrodelna PoPmlad Rotary kluba

Prireditev OMOGOČIMO MLADIM ŠOLANJE

V petek 1. marca 2019, smo v KC Janeza Trdine imeli čast prepevati na tradicionalni dobrodelni prireditvi Rotary kluba Novo mesto. Rotary klub je organizacija povezanih poslovnežev in strokovnjakov iz različnih poklicev. Člani Rotary klubov skrbijo za dobrodelne človekoljubne                 dejavnosti, v svojih poklicih vzpodbujajo visoka etična načela in merila ter pomagajo širiti dobro voljo ter mir na svetu.                                                                      Rotarijci načrtujejo in uresničujejo zelo različne humanitarne, izobraževalne in kulturne programe, ki bogatijo življenje ljudi v njihovi ožji sredini in tudi v svetovni skupnosti.

 

Namen tokratne prireditve je bil pridobiti sredstva za podelitev štipendij dijakom, dijakinjam iz socialno ogroženih družin iz naše regije. Mešani pevski zbor Pomlad smo večer popestrili s pestrim izborom nam najljubših pesmi iz zakladnice slovenske popevke. Poletna noč, Čez Šuštarski most, Ne čakaj na maj in še in še… Kot solistke so se predstavile naše pevke Kristina Berus in Anja Avbar. Prvič pa je z nami na odru Noro misel zapela naša dirigentka Alenka Podpečan.

 

Hvala Rotary klubu za povabilo, priložnost in hvala vsem vam, ki ste bili ta večer z nami.

 

Lepo je peti, še lepše, pa če gre za srčen namen. S skoraj polno dvorano smo skupaj z veseljem kanček pripomogli k boljšemu šolanju mladih.

Več utrinkov: https://pomlad.net/galerije/dobrodelni-koncert-rotary-kluba/