Intenzivne vaje – Vojsko 2018

Vsako leto imamo pomladniki en vikend rezerviran le zase. V petek po službi/šoli smo se vsi navdušeni odpravili v Idrijo. Toplo so nas sprejeli v CŠOD Vojsko, ki se razteza na 1050 m visoki Vojskarski planoti. Naš pogumni in neverjetni noreec Miran je kar prikolesaril vse od Ivančne gorice :O Puncam pa so se kar tresle kolena, saj je bila cesta do vrha zelo ozka, spodaj pa prepaad. Na koncu smo vsi srečno prispeli 🙂

Čudovit razgled na Alpe

 

Po nastanitvi smo kmalu začeli z vajami. Vadili smo predvsem nov program za tekmovanje, ki nas čaka oktobra. Poleg vaj smo se tudi noro zabavali. V petek zvečer smo imeli mini žur, kjer ni manjkalo petja, vendar smo bili pridni, da je glas zdržal cel vikend 🙂 Sledilo je presenečenje za Alenko, in sicer jo je z novim stolom presenetil tenorist Toni Cvetek, ki ga je prav zanjo ročno izdelal iz lesa. Bila je prijetno presenečena in navdušena.

 

V soboto se nam je pridružila Katarina Lenarčič. ki nas je podučila  o pravilni vokalni tehniki in nam zaupala zelo koristne nasvete. Zvečer nas je presenetil naš Simon, nam zakuril žar in spekel odlične mesne in zelenjavne dobrote. Večerni žur je bil poln petja, plesa in dobre volje.  V nedeljo smo še malo potrenirali in pokazali Alenki, kaj vse smo se naučili. Komaj čakamo, da pridobljeno znanje nadgradimo in oktobra na tekmovanju damo vse od sebe.

 

Zahvaljujemo se celotni ekipi CŠOD Vojsko za gostoljubje in odličnemu kuharju za potešene želodčke.

Več utrinkov v galeriji :