Otvoritev Novomeških poletnih večerov 2018

Novomeški poletni večeri, 12 . 7. 2018, grad Grm

Ob koncu letošnje sezone smo za naše zveste poslušalce pripravili še en čudovit koncert, ki je poskrbel za prelivanje ogromno pozitivne energije med nami. Koncert je bil uvod v letošnje novomeške poletne večere, v organizaciji založbe Goga. Prepevali smo v čudovitem ambientu grmskega gradu, katerega atrij je bil skorajda premajhen za vse, ki so nas prišli poslušati.

Veseli nas, da smo vsem, ki so prišli, pričarali čudovit poletni večer z izborom melodij iz bogate  zakladnice zimzelenih slovenskih popevk. Lep je občutek, ko spoznaš, da je še toliko ljudi, ki z veseljem prisluhnejo kvalitetni glasbi.

Za uspešno izvedbo se zahvaljujemo glasbenikom, ki so nas spremljali, Ana Arh (violončelo), Jera Rot (violina), Matthias Währer (viola), Maja Bevc (violina), Miha Recelj (bobni), Tomaž Koncilja (bas kitara), Dušan Pavlenič (kitara), Marko Jenič (trobenta), Mojca Vegelj (flavta), Benjamin Burger (klarinet), Simon Rezelj (saksofon) in kot gostujoča solistka tokrat Anja Pavlin (Tretji kanu). Ostale solistične vložke so odpeli pevci našega zbora, Tadeja Dovič, Anja Pavlin, Kristina Berus, Sabina Jelinič, Anja Avbar, Simona Lešnjak in Jošt Štrucelj.

Hvala Dolenjskemu listu za čudovit prispevek!  https://www.dolenjskilist.si/2018/07/13/199375/novice/dolenjska/Nenadoma_izstekani_niti_mrk_jih_ne_zmoti/#